Proiectul ”Zătun 2”, în sarcina unei companii brăilene

Proiectul ”Zătun 2”, în sarcina unei companii brăilene
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Operatorului economic Larapeu Construct SRL, cu sediul social în Sutești, județul Brăila, i-a fost atribuită proiectarea și execuția bazei de agrement cu specific pescăresc "Zătun 2", la valoarea de 1,335 milioane de lei (exclusiv TVA). Câștigătorul procedurii simplificate derulate de autoritatea contractantă, Consiliul Județean Galați, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, a realizat în anul fiscal 2018 venituri totale de 2,85 milioane de lei și un profit net de circa 137.000 de lei, cu un număr mediu de 13 salariați.

Proiectul "Zătun 2" este finanțat prin Programul Operaţional pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020. Durata de prestare a serviciilor de proiectare va fi de o lună de la semnarea contractului, iar cea de execuție a lucrărilor este estimată la 14 luni de la predarea amplasamentului. Se va avea în vedere și o eventuală întrerupere a acestora pentru patru luni în perioada de timp friguros, noiembrie - februarie, ce se vor adăuga la perioada estimată inițial.

La realizarea proiectului, compania Larapeu Construct SRL va fi asistată, cel mai probabil în zona de instalații electrice, de subcontractorul Electrix Brăila SRL.

Citit 5268 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2020 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.