Sincope în activitatea cu publicul a Primăriei

Sincope în activitatea cu publicul a Primăriei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

“Ştiaţi că de două zile, Primăria municipiului Galaţi nu mai are program cu publicul, deşi această măsură nu a fost anunţată?! Miercuri, 22 iulie, am încercat să ajung la Registratură şi am fost informat de agenţii de pază de la uşă să vin joi, pentru că nu este program de lucru cu cetăţenii. Joi, 23 iulie, am revenit la Primărie, dar mi s-a spus că tot nu este program cu publicul. Doar într-un anumit interval orar, cei programaţi pot veni să ridice anumite documente, nu să depună acte aşa cum aveam eu nevoie. Se pare că ar fi vorba despre un caz de coronavirus”, ne-a reclamat, ieri, un cetăţean care tocmai fusese degeaba la Primărie, nemulţumit că administraţia locală îl pune pe drumuri.
La sesizarea noastră, Biroul de Presă al Primăriei Galaţi ne-a comunicat că, într-adevăr, în cursul zilei de miercuri, 22 iulie, a fost suspendată temporar activitatea de lucru cu publicul, pentru dezinfectarea unor spaţii. Am primit asigurări că lucrurile au reintrat în normal începând de joi, 23 iulie, şi că doar o problemă de comunicare a făcut ca gălăţeanul să nu îşi poată rezolva problema cu care venise.

Citit 1990 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2020 13:09

1 comentariu

 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 25 Iulie 2020 04:14
  89.136.0.***
  Primaria Galati nu a fost si nu va fi niciodata in slujba cetatenilor, pana cand functionarii nu sunt inlocuiti de la paznici si portari, pana la edilul sef si vice, respectiv manager. Angajatii stau doar pentru salarii si comisioane. Plimba oamenii intre multiplele sedii si atat. Doar cei alesi de soarta (cu cumetri in primarie, sau alte rude de cuscru vitreg), obtin documentele cu spaga de rigoare (cafea/ bautura)! Verificati bagajele angajatilor cand pleaca (si portbagajele autoturismelor personale parcate in proximitatea sediilor)! Un simplu document de la fiscalitate pentru un auto, te costa 50 Euro, daca nu vrei sa astepti 2-3 zile in soare la nespalata! La fel si un duplicat al certificatului de nastere pe str. Traian! Sa mai spunem de leul necesar de platit pentru alte documente si care poate fi achitat intr-un singur loc!? Rusine si va asteptam la vot!
  3
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.