Ciumacenco face apel la spiritul civic

Ciumacenco face apel la spiritul civic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anunţând că serviciile publice din municipiul Galaţi desfăşoară deja de trei săptămâni acţiunea de curăţenie de primăvară, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, a făcut apel şi la simţul civic al gălăţenilor:

„Până pe data de 2 aprilie, Primăria Municipiului Galaţi va derula programul ˝Curăţenia de primăvară 2010˝ în colaborare cu serviciul public Ecosal Galaţi, SC RER Ecologic Service, SC Apă Canal Galaţi şi SPSDP. Vor fi executate operaţiuni de întreţinere a spaţiilor verzi, salubrizare, curăţare şi igienizare a gurilor de scurgere”.

„La aceste activităţi sunt invitaţi să participe de asemenea agenţi economici, instituţii publice, instituţii de învăţământ, asociaţii de proprietari/locatari şi orice persoană cu simţ civic”, a declarat, luni, viceprimarul.

Potrivit acestuia, în total, 130 de angajaţi ai serviciilor de salubritate şi SADP lucrează la curăţenia oraşului (Ecosal – 80 de muncitori, RER -15, ADP - 35), cărora li se adaugă alte 35 de persoane private de libertate care lucrează la curăţenia în cimitire.

Întrebat de jurnalişti dacă Ecosal va folosi, măcar în această primăvară, în care străzile oraşului sunt acoperite cu un strat gros de praf (rezultatul deszăpezirii cu nisip de astă-iarnă), maşinăriile-aspirator performante, Ciumacenco a promis că va da răspuns miercuri „după ce mă voi duce la sediul Ecosal să văd şi eu acele maşinării”.

Vicele a adăugat că pentru îndepărtarea prafului „începând de duminică noapte, acţionează şi maşinile cu perii, pe străzi”.

Comentariu foto: Unii gălăţeni au început curăţenia de primăvară chiar înainte ca autorităţile să facă apel la spiritul lor civic

Citit 1164 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.