Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

Primăria Galaţi anunţă că se montează dispensere pentru dezinfectarea mâinilor, cu acţionare la pedală, în diferite locuri publice din oraș: parcuri, faleză și sedii ale municipalității.
Cetăţenii le vor găsi la: scările de acces pe Faleza Inferioară, bariera de acces "Trecere bac" de pe Faleza Inferioară, Parc Micro 13B, Parc Rizer, Parc Grădina Publică, Parc Eminescu, Parc Libertăţii, Parc Viva, Parc Micro 39B, Parc Micro 18 "Penny", Parc Unicom, Alee P-uri, Parc Spicul, Șahiști Țiglina I, Șahiști M39, Șahiști M19, Parc "Carol" (fost CFR), Parc "Coposu", Parc "Selgros" şi Potcoava de Aur. De asemenea, dispensere vor fi instalate şi la sediile Serviciului de Taxe și Impozite, la Evidența Populației, Starea Civilă, Direcția de Asistență Socială și la sediul Primăriei Galați.
Conform datelor oficiale, Primăria a achiziționat în total un număr de 50 de dispensere, care au costat 41.650 de lei cu TVA, acestea fiind livrate de firma Aramco Diesel SRL Arad.

Citit 1276 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2020 20:31

3 comentarii

 • postat de comunismul Sâmbătă, 08 August 2020 15:31 188.24.250.*** Link la comentariu
  0
  1

  galatiul deocamdata e sufocat de gunoaie! da bine ca se propun in schimb dispensere pentru dezinfectare!

  Raportează
 • postat de cetatean m Joi, 06 August 2020 07:55 78.96.59.*** Link la comentariu
  0
  5

  Inainte de a monta dispensere primaria ar trebui sa faca un control serios la ECOSAL. ORASUL E PLIN DE GUNOAIE. Si nu vorbesc de cazuri izolate. Un exemplu ar fi str. Ghe.Doja strada relativ principala unde atat trotuarele cat si carosabilul, sunt ,,praf,, . In afara de golirea pubelelor nu se face nimic. Noroiul la marginea carosabilului a ajuns ca pe strazile neasfaltate de la tara. Acum, ca a intrat politia pentru a fluidiza traficul deviat de pe Siderurgistilor, si nu mai sunt parcate masini deloc, se vede adevarata situatie in care se afla strada. Nici macar acum, in al 12-lea ceas cand s-ar putea profita de lipsa masinilor parcate, si nu mai au nicio scuza ca nu pot intra sa dea cu matura, nu se face nimic. Gurile de scurgere sunt pline cu noroi si mizerie iar la fiecare ploaie se formeaza adevarate lacuri de acumulare. Degeaba platim impozite in orasul asta. RUSINE PRIMARIE !

  Raportează
 • postat de Dezinfectați băncile ! Miercuri, 05 August 2020 10:22 213.233.101.*** Link la comentariu
  0
  16

  Și mai dezinfectați și voi in cursul nopții băncile din parcurî, băncile stradale.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.