Cătălin Moroșanu deschide lista candidaților liberali

Cătălin Moroșanu deschide lista candidaților liberali
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Ieri, 7 august, senatorul PNL George Stângă, candidat la șefia Consiliului Județean (CJ) Galați, a făcut un anunț surprinzător prin prezentarea luptătorului de K1 Cătălin Moroșanu drept ”cap de listă” al aspiranților partidului la funcția de consilieri CJ. La conferința de presă ușor insolită care a avut loc în parcarea vechii primării, renumitul sportiv ieșean a explicat că această candidatură vine în contextul unei relații de prietenie cu actualul președinte al Organizației Județene PNL Galați.

Totodată, Cătălin Moroșanu a menționat că va candida la Galați pentru a-și promova proiectul de suflet legat de dezvoltarea sportului de masă, mai ales în rândul copiilor, în condițiile în care la Consiliul Județean Iași nu a găsit susținere pentru această inițiativă, deși a deținut două mandate de consilier în ”legislativul” din dulcele târg al Ieșilor.

”Trebuie să resuscităm sportul de masă pentru că, dacă cei mici vor continua să stea în case cu tableta în mână, vom deveni o nație de oameni supraponderali și fără șansa de a deveni competitivi”, a precizat același practicant al sporturilor de contact. El a adăugat că este pasionat de istorie și urmează, în prezent, un program de masterat în geopolitică la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați, cu promisiunea de a deveni locuitor al orașului nostru cu acte în regulă.

Cătălin Moroșanu (36 de ani) are la activ 56 de meciuri în kick-boxingul profesionist, încheiate cu 45 de victorii, din care 26 prin KO și 11 înfrângeri, conform datelor wikipedia.

Citit 5401 ori Ultima modificare Duminică, 30 August 2020 01:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.