”Ne batem să câştigăm preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Galaţi”

”Ne batem să câştigăm preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Galaţi”
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Pro România Galaţi şi-a înscris luni, 17 august, candidaţii la alegerile locale din 27 septembrie. Senatorul Marin Nicolae, candidatul Pro România la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi, deschide şi lista candidaţilor în forul deliberativ judeţean, în vreme ce Marius Stan, candidatul la Primăria municipiului Galaţi, deschide lista candidaţilor Pro România la Consiliul Local Galaţi.

„Plecăm în această campanie cu mari speranţe. Ne batem să câştigăm Consiliul Judeţean şi Primăria Galaţi. La fel de sincer trebuie să spun că mai multe şanse sunt la Primăria Galaţi, pentru că dl Marius Stan se bucură de notorietate şi de experienţă şi a dovedit că poate să fie altfel de primar. N-a avut şansa să continue ce-a început şi cred eu că gălăţenii îi vor acorda această şansă în 2020.

Sunt optimist cu privire la această primă candidatură a mea la poziţia atât de importantă de preşedinte al Consiliului Judeţean. Sper ca experienţa pe care am acumulat-o ca primar al comunei Pechea şi în Senatul României să o pun acum în slujba gălăţenilor mei. Dincolo de bătăliile politice pe care le ducem, vreau să spunem că noi suntem un partid tânăr, un partid în creştere, care şi-a propus să readucă speranţa în mijlocul gălăţenilor”, a declarat liderul organizaţiei Pro România Galaţi, Marin Nicolae.

Pro România Galaţi şi-a propus să facă o campanie curată, în care să-i invite pe gălăţeni să voteze „pro”, nu „împotrivă”, aşa cum au fost încurajaţi să o facă în ultimii 30 de ani: „Echipa Pro România propune o campanie pro dezvoltare, pro sănătate, pro educaţie, pro democraţie şi pro Europa. Vedeţi în jurul meu oameni noi, dar şi oameni cu experienţă politică, oameni dornici de a se afirma în politică şi asta ne face diferiţi de partidele consacrate”, a mai spus Marin Nicolae.

Pe lista pentru Consiliul Judeţean Galaţi, pe care senatorul Marin Nicolae o deschide, se regăsesc: Ştefan Vasile – antreprenor şi inginer, Noni Căulea – jurist, Dorin Butunoiu – fost şi actual consilier judeţean, dar şi Marian Vicleanu – fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Important este că toţi candidaţii la Consiliul Judeţean provin din toate zonele judeţului nostru, pentru că Marin Nicolae şi-a propus, ca viitor preşedinte, să primească informaţii „direct de la firul ierbii”.

Principalul motiv pentru care fostul primar Marius Stan candidează la Primăria Galaţi este acela de a-şi continua proiectele pe care le-a început. Pe lista de candidaţi la Consiliul Local propusă de Pro România se regăsesc, pe lângă Marius Stan, Mihai Marin, Sorin Lăcătuşu, Alice Enache şi Sergiu Oancea.

„Îmi doresc ca toată echipa care este lângă noi să performeze şi, veţi vedea, va fi surpriza plăcută a acestor alegeri. Pentru că suntem un partid nou, care îşi propune să facă altfel de politică. Nu promite funcţii şi nu fuge după ele. Dl senator Nicolae Marin şi cu mine suntem garanţii că nu vom face blat cu absolut nimeni, vom face doar ceea ce trebuie pentru Galaţi şi pentru gălăţeni”, a subliniat Marius Stan.

(P)

Citit 3333 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2020 20:31