Finanţare de la bugetul local pentru Semimaraton Galați 2020

Finanţare de la bugetul local pentru Semimaraton Galați 2020
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Local a aprobat acordarea finanțării nerambursabile din bugetul local pentru Semimaraton Galați 2020, organizat de Fundația Comunitară Galați. Conform contractului, a fost alocată suma de 13.536 de lei, în condiţiile stabilite prin "Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general", aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 88 din 26 martie 2020.

În raportul de specialitate al proiectului votat se arată că, spre deosebire de anii anteriori, alergătorii se vor putea înscrie la Semimaraton indiferent unde se află, în Galaţi sau în afara lui. Fiecare îşi va alege traseul şi cauza pe care o susţine, aplicaţia cu care să îşi monitorizeze cursa, apoi va posta evenimentul pe Semimaraton şi va povesti despre experienţa sa.

„Vom da startul curselor pe 18 octombrie, atât la Galaţi, cât şi la Brăila şi Târgu Bujor şi oriunde în ţară sau în afara ei, pentru a da o mână de ajutor celor cinci proiecte înscrise. Mai mult ca oricând, Semimaratonul nu are graniţe, iar singurul traseu pe care îl recomandăm este cel al solidarităţii”, precizează organizatorii.

Citit 1514 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2020 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.