David Craiu – cetăţean de onoare post-mortem

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aleşii vor dezbate asocierea CJ cu CSU Metal Galaţi *

La şedinţa ordinară a Consiliului Judeţului Galaţi de astăzi, aleşii vor decide, printre altele, acordarea Diplomei de Onoare a judeţului Galaţi, post-mortem, fostului lor coleg, democrat-liberalul David Craiu.

Totodată, vor constatat şi încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al acestuia. În locul lui David Craiu va depune jurământul de ales al judeţului şi îi va lua locul în Comisia juridică democrat-liberalul Mircea Cadar.

Echipa PD-L din Consiliul Judeţului se schimbă din nou, prin încetarea de drept a mandatului de ales judeţean al Violetei Nanu, directorul Direcţiei Agricole Galaţi.

Consilierii judeţeni vor „umbla” şi la bani. Pe ordinea de zi se află şi prima rectificare a bugetului local al Consiliului Judeţului Galaţi pe anul 2010.

Şi pentru că tot veni vorba de bani, aleşii vor dezbate şi vota inclusiv asocierea Consiliului Judeţului Galaţi cu C.S.U. Metal Galaţi, în vederea finanţării de programe sportive.

Tot pe ordinea de zi a şedinţei se află şi un proiect sensibil pentru transportatorii care fac curse de persoane în interiorul judeţului nostru.

Este vorba despre modificarea şi completarea Hotărârii nr. 291/31.08.2009 privind aprobarea  contractului de delegare de gestiune şi a tarifelor stabilite pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate.

Citit 1444 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.