Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălățenii care și-au pierdut, deteriorat sau le-au fost furate cărțile de identitate vor putea solicita altele noi, în regim special, pentru a putea vota la alegerile locale de duminică, 27 septembrie. Programul serviciilor de evidență a populației din județ, respectiv Galați, Tecuci, Tg. Bujor, Berești, Țepu, Corod, Scânteiești, Pechea, Cudalbi, Liești și Ivești, a fost prelungit în zilele de sâmbătă, 26 septembrie, în intervalul orar 8,00 - 16,00, și duminică, 27 septembrie, între orele 7,00 și 21,00. Vor fi primite toate cererile pentru eliberarea în regim de urgență a cărților de identitate, indiferent dacă solicitanții au sau nu programare telefonică sau online. Reprezentanții Direcției Județene de Evidență a Populației le atrag totuși atenția gălățenilor ale căror acte au expirat după data de 1 martie 2020 să nu profite de context și să-și schimbe buletinele, întrucât valabilitatea acestora a fost prelungită pe perioada stării de urgență, a stării de alertă și la 90 de zile după încetarea acesteia.

Citit 1552 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 01:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro