Reacţiile liderilor politici gălăţeni, după alegerile locale: ALDE

Reacţiile liderilor politici gălăţeni, după alegerile locale: ALDE
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Dragi gălățeni,

Campania electorală şi alegerile pentru desemnarea celor care vor conduce destinele comunităților gălățene s-au încheiat. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au votat candidaţii ALDE Galați pentru primăriile și consiliile locale și consiliul județean pentru încrederea acordată.

Într-o democraţie autentică, votul este cel mai bun exerciţiu de exprimare a opţiunilor personale. Chiar dacă rezultatele obținute nu sunt cele pe care ni le doream, vă asigur că prin activitatea noastră viitoare ne dorim să îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus și să îi reprezentăm mult mai bine pe gălățeni din funcțiile de la nivel local.

Am venit în fața gălățenilor cu un program ancorat în realitatea de zi cu zi, cu soluții concrete pentru asigurarea bunăstării cetățenilor, dar mai important am venit cu o echipă de oameni bine pregătiți, cu realizări în domeniile de activitate. Contextul politic a făcut ca aceste lucruri să fie puse pe un plan secund în privința votului exprimat de gălățeni.

Știu că gălățenii sunt oameni raționali, oameni care știu foarte bine ce își doresc pentru localitatea lor. De aceea, sper ca cei care au făcut pasul în noul Consiliu Local și în cel Județean să lucreze în interesul cetățenilor și să aibă o activitate cât mai fructuoasă, iar gălățenii să nu sufere din nou deziluzia pe care le-au creat-o cei aleși să îi reprezinte în Parlament, tot din partea formațiunilor politice care se cred că fac parte din noul val din politică. Sper ca acum USR să și facă ceva pentru Galați, nu doar să comenteze pe Facebook sau, precum în cazul parlamentarilor USR, să nu facă doar umbră scaunului de ales.

Pentru mine și pentru colegii mei, ceea ce contează foarte mult este să ne ducem la îndeplinire proiectele pe care le-am susținut și care îi preocupă pe mulți dintre gălățeni.

Am intrat în această competiţie electorală pentru că gălățenii au nevoie de un partid care să le apere interesele, un partid care să pună pe primul plan cetățeanul. Indiferent că vom face parte la nivelul unor localități din guvernarea locală sau că ne vom afla în opoziție, scopul nostru este acela de a lucra pentru binele gălățenilor.

Cu stimă,

Cristian Dima, președinte ALDE Galați

Citit 1621 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2020 11:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.