Oana Claudia Iurescu spune adio politicii

Oana Claudia Iurescu spune adio politicii
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Printr-o postare publică pe pagina sa de Facebook, Oana Claudia Iurescu, preşedinta organizaţiei municipale a PMP Galaţi şi consilier local aflat la final de mandat, spune adio politicii. Gestul vine după ce candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi, unde, conform datelor noastre, a obţinut 5,37 la sută din voturile valabil exprimate, scor mai mare decât cel reușit de liderul PMP, deputatul Cătălin Cristache la Primăria Galați. De asemenea, Oana Iurescu a fost şi a doua după antrenorul Dorinel Munteanu pe lista propusă de PMP la Consiliul Local Galati, acolo unde partidul nu a trecut pragul electoral de cinci la sută. În schimb, PMP a trecut pragul electoral la Consiliul Județean, unde va fi reprezentat.

„Alegerile de duminică m-au ajutat să fac o autoevaluare, corectă, zic eu, a carierei mele politice. Ce-am înțeles după votul de duminică este faptul că oamenii au încredere în mine, dar nu și în politică. Sunt total de acord cu ei, motiv pentru care am decis să părăsesc scena politică. Vreau să mă dedic comunității din care fac parte din postura de observator. Vreau să fiu criticul de care orașul are nevoie.

Pentru că am decis să mă alătur societății civile, îmi dau demisia din toate funcțiile politice pe care le dețin în PMP Galați și renunț și la calitatea de membru al acestui partid.

Plec cu fruntea sus, fără nicio remușcare și fără să merg spre o altă formațiune politică.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și îi asigur de tot respectul meu. Succes tuturor!”, scrie pe Facebook Oana Iurescu.

Citit 4488 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2020 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.