DJ 252, aproape de finalizare

DJ 252, aproape de finalizare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Conform informațiilor oferite de Consiliul Județean (CJ) Galați, se lucrează din plin pe DJ 252, în zona localităţilor Băltăreţi, Furcenii Vechi şi Furcenii Noi, unde se toarnă ultimul strat de asfalt, respectiv cel de uzură. Investiţia cu fonduri europene de pe DJ 252 a presupus modernizarea completă a 21,5 kilometri, pe traseul Movileni (Tecuci) - Furcenii Noi - Furcenii Vechi - Băltăreţi - Dobrineşti - Nicoreşti, în valoare totală de aproximativ 8,5 milioane de euro.
Potrivit președintelui CJ, Costel Fotea, lucrările se apropie de finalizare. "În câteva zile vom termina de turnat și stratul de uzură pe acest tronson, după care se va lucra la ultima porţiune de șanțuri pentru colectarea apelor pluviale şi la partea de semnalizare rutieră", a precizat Costel Fotea, pe pagina de Facebook.
În paralel, în municipiul Galați se lucrează în Parcul Rizer la noul sediu al Muzeului de Artă Vizuală. Întreaga lucrare este una cu elemente arhitecturale deosebite, pentru a căror realizare a fost nevoie de soluţii tehnice complexe. "Mai trebuie turnate ultimele elemente din beton, după care va începe lucrul la partea de acoperiş, care fi format din sticlă montată pe grinzi metalice şi panouri termoizolante special concepute pentru astfel de construcții", a menționat președintele CJ, Costel Fotea, autoritatea contractantă a proiectului cu o valoare de aproape cinci milioane de euro.

Citit 2447 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2020 17:51

1 comentariu

 • postat de grecu
  Marți, 17 Noiembrie 2020 16:34
  5.13.184.***
  Bravo D-lui Fotea,dar există mai aproape un sat numit Costea poziționat imediat după intrarea în extravilanul orașului Galați de care se pare că nu se ocupă nimeni,infrastructura rutieră este vai mama ei,plină de gropi și cu străzi ,alei , rămase în epoca de tristă amintire,fără rigole de scurgere și trotuare, scriu asta pt. un prieten gospodar din partea locului pa care l-am vizitat mai deunăzi și nu mi-am închipuit că au rămas încă în secolul XIV-lea..
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.