Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În urma publicării analizei "Cât i-a costat campania electorală pe candidaţii gălăţeni. Bani cheltuiţi pentru alegerile locale", preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a dorit să facă o serie de precizări privind sursa contribuţiei sale.
Conform datelor centralizate şi publicate de Expert Forum, pe baza informaţiilor Autorităţii Electorale Permanente, Costel Fotea a contribuit, în total, cu 440.000 de lei, venituri proprii.
"Nu sunt în întregime venituri personale. 100.000 sunt venituri proprii din salarii, iar diferenţa o reprezintă împrumuturi la bănci, pe care le-am făcut împreună cu soţia", ne-a explicat preşedintele Fotea. Politicianul a precizat că aceste împrumuturi se regăsesc şi în declaraţia sa de avere, pe care a depus-o vineri.

Citit 1827 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 19:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro