Comisie disciplinară pentru consilierul PSD Gheorghe Bezman

Comisie disciplinară pentru consilierul PSD Gheorghe Bezman
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Sancţiunile care i se vor aplica lui Gheorghe Bezman, consilier local PSD, care a pus o altă persoană să voteze în locul său proiecte de hotărâre la şedinţa din 17 decembrie 2020 vor fi stabilite la anul. Tot în 2021, PSD ar putea decide dacă va lua măsuri împotriva lui Bezman, putând merge chiar până la retragerea sprijinului politic.

Situaţia celor zece proiecte de hotărâre, aprobate la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, cu votul unei persoane care nu deţinea calitatea de ales local, dar care a ridicat mâna în locul lui Bezman, a fost clarificată ieri. Consiliul Local a fost convocat în edinţă extraordinară on-line, iar consilierul USR Daniel Zinica a cerut clarificări preşedintelui de şedinţă, viceprimarul PSD Sorin Enache, cu privire la legalitatea deciziilor luate atunci cu votul unei persoane rămase necunoscute.

"A fost convocată o comisie disciplinară, care a analizat cazul, a propus măsuri de sancţionare, care vor trebui aprobate în prima şedinţă ordinară de anul următor. Iar hotărârile la care faceţi referire sunt perfect valabile, întrucât votul dlui Bezman a fost scăzut din cvorum şi nu a afectat validitatea hotărârilor", a precizat Enache.

În ceea ce priveşte eventualele sancţiuni de ordin politic, conducerea PSD va lua o decizie anul viitor, putând merge până la retragerea sprijinului politic, caz în care Bezman îşi va pierde mandatul de consilier.

Citit 3622 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2020 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.