Se pregătesc noi schimbări în conducerea AFDJ

Se pregătesc noi schimbări în conducerea AFDJ
Sediul AFDJ Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În Consiliul de Administrație (CA) al Regiei Autonome Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați se vor face în curând noi numiri. Mandatele interimare ale celor doi reprezentanți ai Ministerului Transporturilor au expirat, iar până la sfârșitul lunii viitoare vor expira alte două mandate. Singurul al cărui mandat a fost pe patru ani este reprezentantul Ministerului Finanțelor.

AFDJ este una din instituțiile gălățene cele mai căutate, atunci când vine vorba de numirile unor directori sau membri CA. Fiecare partid care a ajuns la putere a profitat și și-a numit oameni de încredere în aceste posturi. Surse din cadrul regiei ne-au spus că cel puțin două dintre numirile care sunt așteptate în zilele următoare vor fi făcute de USR.

Conform datelor oficiale de pe site-ul AFDJ, fiecare administrator din CA are o indemnizație brută lunară de 8.864 de lei. Sumele sunt mult mai mici decât cele încasate lunar de directorii regiei: 36.000 de lei - directorul general, 19.000 lei - directorul economic, 17.100 lei - directorul Căi Navigabile și 16.100 lei - directorul comercial. Toate sunt sume brute.

Citit 3680 ori Ultima modificare Marți, 23 Martie 2021 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.