Ofertant unic pentru lucrările suplimentare la Plaja "Dunărea" (FOTO)

Ofertant unic pentru lucrările suplimentare la Plaja "Dunărea" (FOTO)

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
5 comentarii

Asocierea Tancrad - Lemacons, având ca subcontractant firma Ab-El SRL, este singura care a depus o ofertă în cadrul licitaţiei pentru execuţia unor lucrări suplimentare la modernizarea şi reabilitarea Plajei "Dunărea".

Aşa cum aţi putut afla din "Viaţa liberă", este vorba despre un contract a cărui valoare estimată se ridică la 1.829.434,18 lei. Cheltuielile se adaugă investiţiilor aflate în derulare acolo, în valoare de 19.494.063 de lei fără TVA, puse în operă de asocierea Tancrad SRL - Lemacons SRL - Aqua Azur SRL.

Reamintim că, tot pentru Plaja "Dunărea", se află în derulare şi o altă licitaţie. Procedura vizează achiziţia și montajul a două toalete publice modulare, racordate la utilități, unde valoarea estimată a contractului este de 130.000 de lei fără TVA. Ofertele sunt aşteptate până pe 23 aprilie 2021, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

Citit 1657 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 11:46

5 comentarii

 • postat de Votant Galati Joi, 22 Aprilie 2021 11:34 81.12.150.*** Link la comentariu
  6
  3

  Trebuie sa existe 2 caposi (lipitori) care nu sunt de acord (dislike) cu comentariile critice.
  Jalnic(i) !

  Raportează
 • postat de MM Joi, 22 Aprilie 2021 11:34 194.105.20.*** Link la comentariu
  4
  8

  Hmm, se putea ca, asocierea Tancrad - Lemacons, sa nu se infrupte si din bucata mare de CASCAVAL al acestei lucrari de modernizare a Plajei "Dunărea"!?
  Castiga astia de la Tancrad - Lemacons, licitatii de spui ca au angajati si utilaje de nici combinatul + santierul naval nu au la un loc atati salariati.
  Nea primare, nea presedinte de consiliu local, dar oare nu se putea ca lucrarile suplimentare modernizare a Plajei Dunărea sa fie direct incredintate acestui subcontractant firma Ab-El SRL?
  Interb deoarece se stie ca subcontractorii, sunt aia care realizeaza lucrari cu sume mai mici de bani pe care-i primesc de la firma direct contractoare, din care trebuie sa-si plateasca salariatii, trebuie sa achizitioneze materialele necesare pt acele lucrari si binenteles trebuie sa aiba si utilajele necesare + combustibilul asigurat pt acele lucrari si de aici apar fel de fel de BULELI la lucarile de modernizare sau reabilitare.

  Raportează
 • postat de Terente Miercuri, 21 Aprilie 2021 15:24 81.12.149.*** Link la comentariu
  5
  17

  Caiet de sarcini special dedicat firmelor de casă ale PSD, ori nimeni nu mai vrea să lucreze cu acestea!

  Raportează
 • postat de Pescar Miercuri, 21 Aprilie 2021 13:43 81.12.150.*** Link la comentariu
  5
  10

  Are balta peste...

  Raportează
 • postat de Alexutz Miercuri, 21 Aprilie 2021 10:51 5.2.205.*** Link la comentariu
  5
  13

  Mai stie cineva al catalea an este? De cand tot suntem momiti cu acest super-mega aqua park?

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro