Bani europeni pentru o creşă în Valea Oraşului

Bani europeni pentru o creşă în Valea Oraşului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pentru a transforma o clădire dezafectată de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 24 într-o creşă, Primăria Galați a semnat contractul de finanțare europeană. Valoarea totală a proiectului este de 2.783.240 de lei cu TVA, din care suma de 1.215.247 de lei va fi asigurată de la bugetul local.
"Este prima creșă din ultimii 30 de ani pe care Primăria Galați o va construi cu fonduri europene", precizează administraţia locală.
Imobilul, construit în jurul anului 1910, este format din două corpuri, cu regim de înălțime subsol, parter și un etaj. Pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este în derulare o licitaţie, valoarea estimată a contractului fiind de 2.279.296 de lei, inclusiv TVA.
Conform Primăriei, imobilul va beneficia de consolidare, recompartimentarea spațiilor necesare funcționării în bune condiții a creșei și reabilitare termică. Vor fi înlocuite integral instalațiile pentru utilități, refăcute trotuarele şi finisajele interioare și exterioare, vor fi amenajate spaţiile verzi şi vor fi montate bănci și coșuri de gunoi. Sunt incluse şi dotările - mobilier pentru copii şi echipamente de joacă.

Citit 953 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 14:16

1 comentariu

 • postat de Ocroteste doamne poporul tau.....
  Luni, 17 Mai 2021 10:17
  89.39.81.***
  Cresa ?Pentru cine?Ma nene ,daca e pentru parinti sasi duca copii acolo.....ba mai vine luati-va o bona filipineza,si impartiti salariul cu ea,dar aveti un copil ingrijit.Eu miam dus copilul la cresa o zi dar a doua zi nu l-am mai dus.Etra lagar de concentrare nu cresa.Asta exact acu 30 de ani.Va inchipuiti ca sa schimbat ceva?Ba reveniti-va .Ca am mai avut inca doi copii de atunci .La noi daca nu dispare mirajul banilor castigati stand degeaba si ideea ca ;Gaina de unde scurma de acolo mananca....Nimic nu va fi functional asa cum trebuie sa fie.Doar o puscarie.Ca acolo hotul nu permite sati bati joc de el fiindca isi cunoaste drepturile facand rabat de la indatoriri.
  6
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.