UPDATE Accident de teren într-o zonă intens circulată din Galați | Ce a anunțat Primăria
Foto: GSDG

UPDATE Accident de teren într-o zonă intens circulată din Galați | Ce a anunțat Primăria
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE, vineri, 21 mai 2021. Potrivit datelor obţinute de la Primăria municipiului Galaţi, începând de sâmbătă, 22 mai 2021, se va interveni pentru remedierea acestei situaţii, urmând ca soluţia finală să fie realizată după identificarea cauzelor care au provocat accidentul de teren.

De asemenea, municipalitatea a intervenit cu soluţii provizorii pentru o serie întreagă de surpări semnalate de gălăţeni pe cele mai importante artere ale oraşului.


Un accident de teren care îi poate pune în pericol pe participanţii la trafic a fost semnalat joi după-amiază, 20 mai 2021, pe pagina de Facebook a Grupului Şoferilor din Galaţi. Zona este una intens circulată - intersecţia străzilor Prelungirea Traian şi Brăilei.

Potrivit primelor informaţii obţinute de la Primăria municipiului Galaţi, situaţia este cunoscută. Am primit asigurări că zona accidentului de teren va fi semnalizată, pentru a putea fi ocolită.

De asemenea, se vor lua măsuri pentru identificarea cauzelor care au provocat accidentul de teren şi, desigur, pentru remedierea lui.

Citit 9368 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.