Acord-cadru de peste 22,3 milioane de lei pentru pază la Primărie
Foto: Anca Melinte

Acord-cadru de peste 22,3 milioane de lei pentru pază la Primărie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Până pe 24 mai 2021, Primăria municipiului Galaţi aşteaptă ofertele pentru servicii de pază și monitorizare obiective în cadrul unei licitaţii deschise. Este vorba despre un acord-cadru a cărui valoare totală estimată este cuprinsă între 14.622.393 şi 22.375.771 de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preţ”.

„Existenţa în patrimoniul municipiului Galaţi a unor obiective (sedii ale administrației, parcuri, baze sportive etc.) ce necesită servicii de pază conform prevederilor art. 2 alin.(1) din Legea nr. 333/2003-republicată şi a normelor emise în aplicarea acestui act normativ justifică asigurarea serviciilor de pază. De asemenea, şi servicii de monitorizare, de mentenanţă şi intervenţie în caz de alarmă de panică, în caz de efracţie sau incendiu la obiectivele care dispun de sisteme de alarmare pentru prevenirea sustragerii, distrugerii bunurilor sau pentru a preveni eventualele atentate la siguranţa persoanei. Durata acordului cadru este de 36 luni de la data atribuirii acestuia. Valoarea contractului este una maximală și, în funcție de oferte, prețul final poate fi mai mic”, ne-a transmis, la solicitarea noastră, Biroul de presă al administraţiei locale.

Reamintim că precedentul acord-cadru pe 36 de luni, pentru servicii de pază şi monitorizare obiective, a fost încheiat în 2018 cu asocierea SC Dialfa Security SRL - SC Alfaro Security SRL - SC X Serv SRL - SC MMA Group Security SRL. Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul a avut o valoare maximală de 20.355.339 de lei fără TVA, iar valoarea contractelor subsecvente încheiate s-a ridicat la 17.325.777 de lei fără TVA.

Citit 2540 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Mai 2021 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.