Imobil pus la dispoziţia DNA Galaţi de aleşii locali

Imobil pus la dispoziţia DNA Galaţi de aleşii locali
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Aleşii locali au fost de acord să pună la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Galați imobilul situat pe strada Basarabiei nr. 4. Este vorba despre fostul sediu al SC Transurb SA, pe care conducerea operatorului de transport l-a eliberat încă de la finele anului 2018, când s-a mutat în Autobază, pe strada George Coşbuc nr. 252.

În raportul de specialitate al hotărârii Consiliului Local se arată că, în prezent, imobilul este nefolosit, fapt care, în timp, duce la degradarea acestuia. De altfel, pentru servicii de proiectare - faza documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii şi expertiză tehnică, Primăria Galaţi a atribuit, la finele anului trecut, un contract de 27.300 de lei fără TVA firmei Proficons Project SRL. Reabilitarea însă nu o va face Primăria.

Potrivit unei adrese DNA, procedura de trecere în administrare este necesară pentru ca reabilitarea imobilului să fie efectuată de către Compania Naţională de Investiţii. Imobilul, compus din teren în suprafață de 767 mp și clădiri în suprafață construită totală de 385 mp, cu o valoare de inventar de 2.308.225 de lei se va pune la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Galați, pe perioada necesară desfășurării activității serviciului public.

În prezent, DNA Galaţi îşi desfăşoară activitatea într-un imobil de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 30, spaţiu considerat insuficient.

Citit 3972 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.