"Bătaia de joc a Transurb continuă!" Călătorii de pe traseul 28, la capătul răbdării
Foto: Marian Calestru

"Bătaia de joc a Transurb continuă!" Călătorii de pe traseul 28, la capătul răbdării
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Deşi operatorul de transport public local în comun se pregăteşte de curse pe Dunăre între Galaţi şi Brăila, iar aleşii locali au dat undă verde pentru achiziţia biletului de călătorie prin SMS, gălăţenii care aşteaptă degeaba în staţii acuză bătaia de joc a Transurb. Chiar joi, ziua în care bugetul Transurb pe 2021 a fost votat de consilierii locali, patru curse de pe ruta 28 au fost "sărite", reclamă un gălăţean.

"Bătaia de joc a Transurb continuă! Trei curse de pe traseul 28 nu au fost efectuate. Cursele care trebuiau să ajungă în stația Iatsa, spre Barieră, la 17,41, 17,51 și 18,01 nu au venit. Este incredibil! Nici cea de la ora 18,11!", ne-a sesizat un gălăţean.

Despre nerespectarea graficelor de pe traseul 28, am scris şi luna trecută. O gălăţeancă povestea că a transmis companiei publice de transport trei sesizări privind nerespectarea programului traseului 28, fără a observa vreo schimbare în bine a situaţiei. "Nu s-au făcut toate cursele, de la ora 6,00 am stat în staţie şi am aşteptat autobuzul. Abia la 6,30 a ajuns în staţia de la Cina. Nu ştiu dacă vă puteţi imagina ce aglomeraţie a fost!".

Luna trecută, Transurb SA, ne-a transmis că într-adevăr a existat o defecţiune tehnică din cauza căreia nu a putut fi asigurată diagrama de transport şi ne-a dat asigurări că nu vor mai fi astfel de probleme, pentru că au intrat pe trasee autobuze hibrid.

Sesizări există şi cu privire la cursele matinale ale autobuzelor de pe traseele 10 şi 27, cetăţenii dependenţi de transportul local acuzând că sunt nevoiţi să ia un taxi pentru a ajunge la timp la locul de muncă.

Cu privire la aceste situaţii, aşteptăm punctul de vedere al operatorului public de transport.

Citit 7448 ori Ultima modificare Luni, 26 Decembrie 2022 07:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.