Patru tarife pentru intrarea la Plaja „Dunărea”, deși data inaugurării nu se cunoaște
Foto: Cristian Deceanu

Patru tarife pentru intrarea la Plaja „Dunărea”, deși data inaugurării nu se cunoaște
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Pentru intrarea în aquaparcul de la Plaja „Dunărea”, adulţii ar putea plăti 50 de lei de persoană de vineri până duminică, şi doar 35 de lei de persoană de luni până joi, aşa prevede proiectul de hotărâre care va fi supus aprobării consilierilor locali. Acelaşi document propune ca intrarea în aquaparc să fie liberă pentru copiii sub trei ani, iar cei cu vârsta de peste trei ani şi până la 14 ani ar urma să fie taxaţi cu 25 de lei de persoană de vineri până duminică şi cu 20 de lei de luni până joi.

Ar urma să existe tarife şi pentru cei care vor să intre doar pe plaja de nisip: 15 lei de persoană de luni până joi şi 20 de lei de persoană de vineri până duminică, în cazul adulţilor. Copiii cu vârsta de peste trei ani şi până la 14 ani vor plăti zece lei de persoană indiferent de zi, iar cei sub trei ani au intrarea gratuită.

Solicitarea privind aceste tarife, care conţin TVA, a fost formulată de SC Gospodărire Urbană SRL. Aceasta a preluat baza de agrement de la Plaja „Dunărea”. În documente se precizează că tarifele de intrare nu conţin alte facilităţi existente în incinta plajei (beach bar, pool bar, food court), iar contravaloarea nu se returnează. Persoanele îndreptăţite să beneficieze de reducerea tarifului de intrare trebuie să prezinte la intrare, original, xerox sau poză pe telefon certificat de naştere sau carnetul de elev vizat de unitatea de învăţământ. 

SC Gospodărire Urbană estimează că veniturile realizate din tarifele propuse se vor ridica, în perioada iulie – septembrie la 1.976.933 de lei fără TVA.

Citit 11313 ori Ultima modificare Joi, 17 Iunie 2021 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.