Niciun candidat nu s-a prezentat la examen

Niciun candidat nu s-a prezentat la examen
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe data de 3 iunie ar fi trebuit să aibă loc concursul pentru ocuparea funcţiei de director-adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi, însă niciun candidat nu s-a mai prezentat la examenul care ar fi trebuit să aibă loc la Bucureşti. Prin urmare, pe locul secund la conducerea instituţiei a rămas în continuare Smaranda Drăgoi, care asigură interimatul şi care nu primise atunci susţinerea politică pentru a se înscrie la concurs.

Aşa cum menţionam şi înainte de data concursului, intraseră în ring pentru adjudecarea funcţiei doi candidaţi. E vorba de Laurenţiu Nicolae Pricope, fost membru PMP, partid pe listele căruia a fost candidat pentru Senat. În mai 2020, Laurenţiu Pricope, pe atunci vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PMP, a fost numit director interimar al Sistemului de Gospodărire a Apelor Galaţi. În prezent, acesta a migrat la PNL, fiind iniţial candidatul cu cea mai mare susţinere din partea liderului local PNL, George Stângă.

La concursul din 3 iunie îşi depusese candidatura şi Nelu Ploscuţanu, care este, în prezent, inspector superior la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi.

Citit 1805 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.