Gălăţenii votează pentru Carrefour!

Gălăţenii votează pentru Carrefour!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comerţ civilizat, preţuri decente, marfă sigură şi de calitate, cine ar spune nu în faţa unei asemenea oferte? Gălăţenii cu siguranţă nu! Am fost pe Aleea Comerţului, în Piaţa din Micro 19, în apropierea unităţii 208 Alcom şi i-am întrebat pe cetăţenii ieşiţi în cale dacă le-ar surâde ideea de a avea acolo un supermarket Carrefour.

Au votat cu „Da” în unanimitate, spre deosebire de situaţia petrecută marţi, în Consiliul Local, când din cele trei proiecte care vizau Carrefour şi care aveau ca finalitate un lanţ de şapte magazine şi un hipermarket, unul a trecut, unul a picat la vot, iar unul a fost retras. Dar să nu mai lungim vorba şi să le dăm cuvântul gălăţenilor:

Doamna Nicolau: „Da, cum să nu vreau un Carrefour? Este o idee foarte bună! În loc să ne ducem la Brăila de ce să nu avem unul aici? Ar fi foarte bine”.

Mihai Zanfir: „E foarte bine! La Constanţa am fost la Carrefour şi mi-a plăcut. Un magazin în mijlocul pieţei ar fi foarte potrivit”.

Săftica şi Ionica Marin: „Da! O, ce bine ar fi! Abia scăpăm de toată ţigănimea asta din jur! E un magazin civilizat, de marcă, ne trebuie. Am fost în afară şi am văzut şi de asta spunem că ar fi frumos şi bine. M-am bucurat şi când au dispărut tarabele vechi de la piaţă, că stăteau aşa urât. Cum să nu mă bucur de un Carrefour?”.

George Lucuţă: „Da, este o idee bună. Am fost la Carrefour şi nu pot spune că mi-au plăcut toate produsele, dar în general e bine. Aş vota pentru aşa ceva!”.

Adriana Grigore: „Avem aşa de multe supermarketuri, bani să fie. Nu zic că nu e bun un Carrefour, dar ar fi mai multă nevoie de un parc de joacă pentru copii. Recent l-am văzut pe cel din Constanţa făcut de dl Mazăre şi e foarte frumos”.

Andrei: „Sunt din Brăila, de o săptămână m-am mutat aici, ştiu că există un Kaufland şi o Billa destul de aproape, atât. Da, ar fi bine să se facă un Carrefour. Şi mi-ar conveni să-l am aproape aici”.

Anca Melinte

Vot de îndată pentru Carrefour

Potrivit primarului Dumitru Nicolae, săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă de Consiliu Local de îndată, la care vor fi supuse votului proiectele de hotărâre privind Carrefour, care s-au împotmolit la şedinţa trecută.

De această dată, cei dornici de o „întrunire deîndată” sunt chiar consilierii locali care, spune primarul, i-au cerut organizarea cât mai iute a unei asemenea şedinţe. Dacă tot s-au făcut şedinţe de îndată pentru votarea unor directori sau pentru deplasări în străinătate, ar merita să fie organizată o şedinţă rapidă pentru a da curs unei investiţii serioase în Galaţi.

Aşteptăm fapte, nu vorbe!

Citit 2672 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.