Consiliul Județean a alocat bani pentru Protecția Copilului
Foto: Marian Calestru

Consiliul Județean a alocat bani pentru Protecția Copilului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă, în ultima ședință a Consiliului Județean s-au alocat noi fonduri pentru ca Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Galați să-și poată continua activitatea. Astfel, în urma rectificării bugetare, a fost alocată suma de 5.610.700 de lei, o parte din bani urmând să fie folosiți pentru asigurarea hranei copiilor aflați în grija instituției.

“Fondurile alocate de către Guvern s-au epuizat de mult, ajungând doar pentru prima parte a anului. Astfel, am intervenit din nou de urgenţă și am reușit să găsim fondurile necesare pentru ca această instituție să nu intre în blocaj în perioada următoare și să continue să aibă grijă de copii. Trag un semnal de alarmă privind situația de la Protecția Copilului și sper ca Guvernul României să aloce cât mai curând banii necesari pentru această instituție.

De asemenea, am alocat bani din bugetul Consiliului Județean Galați și pentru achiziționarea unui microbuz, care va fi folosit pentru transportul copiilor de la Centrul Munteni la școlile din municipiul Tecuci în care învață”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În ședința ordinară din luna iulie, Consiliul Județean a alocat și fondurile necesare pentru a asigura cofinanțarea unei investiții de aproximativ 1,4 milioane de lei, pentru achiziționarea mai multor incubatoare pentru nou-născuți.

Citit 1022 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.