Ce posturi a mai scos la concurs Primăria Galați

Ce posturi a mai scos la concurs Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunțat pe portalul său că organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice, una de conducere, pe durată nedeterminată și una de execuție, temporar vacantă.

Pentru postul public de șef birou la Biroul Promovare și Cooperare Economică, li se cere candidaților: să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; să fie absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea Educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare; să aibă vechime minimum cinci ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 27 septembrie, proba scrisă e programată pe 7 octombrie și va fi urmată de interviu.

Primăria organizează concurs de recrutare și pentru ocuparea pe durată determinată a funcţiei publice de execuţie temporar vacante de consilier, clasa I, grad debutant - Serviciul Organizare Evenimente. Candidaților li se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în administrație publică. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune doar până pe 14 septembrie, proba scrisă va avea loc pe 22 septembrie și va fi urmată de interviu.

Citit 6070 ori Ultima modificare Joi, 16 Septembrie 2021 01:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.