Liberalii preiau din nou conducerea AFDJ

Liberalii preiau din nou conducerea AFDJ
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Schimbări
O nouă schimbare – a câta oare? – s-a produs, începând de joi, 14 octombrie, la conducerea Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați. Membrii Consiliului de Administrație numiți de USR, în calitate de (fost) partener al (fostei) coaliții de guvernare, „n-au dansat decât o vară”. Au fost numiți în martie și au fost dați afară în octombrie.
Conform unui ordin al ministrului interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu, începând cu 14 octombrie 2021, se revocă din funcția de membri provizorii ai CA-ului AFDJ Galați următoarele persoane: Balcu Radu-Valentin, Georgiana Florentina Sîrbu, Cătălin Ciupercă, Sorin-Florian Boldi, Marius-Mihail Stoicănescu și Bogdan Pîndaru. În locul lor, începând cu aceeași dată, sunt numiți ca membri provizorii Angela Stela Ivan, Ileana Sorocoleț, Emanoil Porumb, Gheorghe Lucian Mihai, Dulceață Teodor și Chiru Laurențiu Marian. Numirile sunt pe patru luni, cu posibilitatea prelungirii, „pentru motive temeinice”, până la maximum șase luni.
Probabil că, în scurt timp, va urma și schimbarea directorului general al AFDJ, funcție ocupată din 4 august de Cătălin Ciupercă, care se află pe lista membrilor CA demiși. Remarcăm revenirea în Consiliul de Administrație a Angelei Ivan, cea care a mai fost de două ori în CA-ul AFDJ, ultima dată chiar președinte, până în martie 2021.  
Este foarte posibil ca și la conducerea celei de-a doua companii de stat gălățene din domeniul navigației, APDM, să se producă schimbări în perioada următoare, în același context politic.

Citit 5512 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 10:46

3 comentarii

 • postat de CERCEL
  Luni, 18 Octombrie 2021 13:59
  136.255.148.***
  AFDJ șiAPDM doua vaci de muls unde isi gasesc locul gastile politice. sa nu uitam transurb. Articolele astea nici nu merita postate.
  1
  7
  Raportează
 • postat de Dax
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 11:02
  89.39.81.***
  Intre stanga si dreapta sta un cap rational .. La noi exista doua maini , dar fara cap . Daca presedintele nu face nimic , macar partidul conservator sa vina cu ratiunea .. Oamenii aia se conserva pe ei ( si/sau fotoliile lor ) ? Sau conserva ideologia de tip " safe acting " prin care cand doua parti nu se inteleg in parlament , intervin ei ca sa restaureze balanta ? Mai degraba merg pe prima varianta fiindca nu am auzit de absolut nici o miscare din partea lor pe scena politica .
  0
  9
  Raportează
 • postat de liberalul lu peste
  Vineri, 15 Octombrie 2021 18:30
  95.76.30.***
  Numai specialisti in transport fluvial si logistica... sa va fie rusine Stanga /Dreapta!
  0
  49
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.