Şedinţă de îndată pentru Carrefour

Şedinţă de îndată pentru Carrefour
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această după-amiază, consilierii locali se vor întruni într-o şedinţă de îndată, în cadrul căreia se vor supune aprobării şi două proiecte de hotărâre în baza cărora în municipiul Galaţi s-ar putea construi şapte magazine Carrefour express şi un hipermarket.

”Am văzut că există voinţă politică pentru a fi votate, aşa că nu cred că va fi vreo problemă”, a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, refuzând să comenteze declaraţiile aleşilor care, după şedinţa de săptămâna trecută, când au respins la vot mai multe proiecte care aveau legătură directă cu investiţia Carrefour, au încercat să se justifice, spunând că nu au ştiut cu adevărat la ce fac referire proiectele respective.

„Din respect pentru toată lumea, nu voi comenta prea mult; vă spun doar că înainte de fiecare şedinţă de CL există o şedinţă cu şefii grupurilor politice din CL, unde se explică fiecare hotărâre în parte, deci, teoretic, se ştia despre ce e vorba.

Pe de altă parte, este ciudat că un alt grup de magazine. mic.ro, s-a deschis, recent, în oraş şi nici un ales local nu a obiectat, deşi la momentul deschiderii nu erau toate actele în regulă”, a spus Ciumacenco.

Reamintim că, în cadrul şedinţei CL Galaţi de săptămâna trecută, în urma intervenţiei consilierului local Marius Stan, un proiect de hotărâre a picat la vot (deşi a fost votat de aleşii PSD şi doi PDL), iar un altul a fost retras de pe ordinea de zi, ambele având legătură cu înfiinţarea unui magazin Carrefour expres în Micro 19, în unitatea Alcom.

Ulterior, Marius Stan a declarat că liberalii nu se opun investiţiilor, iar un reprezentant al consilierilor PDL, Victor Dobrea, a precizat că, dacă ar fi ştiut la ce fac referire cele două proiecte, le-ar fi aprobat.

Citit 2629 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.