Mesaje pentru aleşi

Mesaje pentru aleşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am continuat sondajul de opinie făcut printre parlamentari, cu un sondaj în stradă încercând să aflăm de la gălăţeni cum ar trebui să voteze la moţiune aleşii şi cine ar trebui să ne guverneze de miercuri încolo. Iată ce ne-au răspuns cetăţenii:

* Lenuţa (FOTO 1): „Guvernul actual, văleu! Să nu-i văd pe Băsescu şi pe Boc! De Satana să fie! Au nenorocit oamenii, ne-au lăsat muritori de foame! Într-un hal fără de hal. Lucrez la nişte scări de bloc, stau cu chirie, am doi băieţi fără serviciu, fără nimic, şase nepoţi, vă daţi seama cât e de greu! Nici nu ştiu, Geoană o fi bun, n-o fi, dar pe Băsescu îl urăsc!”.

* O gălăţeancă (FOTO 2): „Să pice Guvernul! Boc să pice, ne ia pâinea copiilor de la gură! Nu mai sunt nimic, sunt şomeră din 2002!”.

* Alexandru Palade (FOTO 3): „Vai, ce greu mă întrebaţi! Eu pe Boc ăsta, la început, l-am cam admirat. Dar diferenţa asta de pensie este prea mare. Am auzit de fostul procuror al Iaşiului care are 180 de milioane de lei. Oare ce face cu atâţia bani? Şi la vârsta lui... Iar tineretul ăsta săracul, n-are de lucru! Nu pot să spun dacă să cadă sau să nu cadă Guvernul, eu nu ştiu dacă a fost unul mai bun în 20 de ani! Aşa cum a fost Ceauşescu, cu patru clase, cizmar, ce era, dar el n-a făcut aşa ceva, avea toată lumea serviciu şi case. Ştia omul când se scoală unde pleacă şi de unde vine. Acum se scoală dimineaţa şi nu ştie încotro s-o ia”.

* Marius (FOTO 4): „Eu ştiu? Eu zic că ar trebui să vină alţi oameni la putere. Nu sunt prea mulţumit de ceea ce se întâmplă. Cred că toţi sunt corupţi şi chiar nu ştiu cine ar trebui să conducă!”.

* Alexandra Stoian, 19 ani (FOTO 5): Nu ştiu dacă prin căderea Guvernului Boc se rezolvă ceva, în schimb poate fi o alternativă. Sincer, cred că ar trebui schimbate mult mai multe lucruri, nu numai guvernul, ca să meargă ceva bine în ţara asta. Clar, pentru un nou guvern ar trebui să nu luăm din partide, un partid de specialişti şi de oameni care ştiu să fie oameni nu doar interesaţi de aspectele financiare”.

* Marius, 19 ani (FOTO 6): „Având în vedere situaţia actuală, cred că orice schimbare este binevenită. Nu vă pot spune dacă schimbarea va fi bună sau proastă dar, decât să rămânem în starea aceasta, ar fi binevenită o schimbare de orice fel. Oricum, mai rău nu se poate”.

Citit 560 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.