Picu Roman, numit în Consiliul de Administrație al APDM
Foto: Marian Calestru

Picu Roman, numit în Consiliul de Administrație al APDM
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Rotația cadrelor care se produce de mai mulți ani la companiile gălățene de la Dunăre (APDM și AFDJ) după principiul „pleacă ai lor și vin ai noștri” a cunoscut, zilele acestea, un nou episod. Unul dintre nou-intrații „actori” pe această scenă este fostul (printre multe altele) viceprimar Picu Apostol Roman, care a fost numit membru provizoriu în Consiliul de Administrație al APDM Galați.

Întrunită în ședință ordinară pe 11 ianuarie, Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Naționale APDM SA a decis revocarea mandatelor de administrator provizoriu pentru Elena Brăcăcel și Alexandru Nistor și numirea în locul acestora a lui Picu Apostol Roman și Fănel Mihalcea. Numirea celor doi s-a făcut pe o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii „pentru motive temeinice” până la maximum șase luni, începând cu 12 ianuarie și până la data de 11 mai 2022 inclusiv.

Adunarea Generală a Acționarilor a mai hotărât ca indemnizația fixă lunară brută a administratorilor provizorii numiți să fie de 5.040 de lei.

Probabil că schimbările care vor urma la APDM vor fi făcute treptat, în condițiile în care celorlalți cinci membri ai CA-ului le expiră mandatele în februarie și martie. Aceștia sunt: Teodor George Alupoaei, Robert Răzvan Dobre (care este și președintele CA), Teodor Iulian Gheorghe, Viorel Cristovici și Daniel Ionuț Dragomir.

Director general al APDM rămâne, cel puțin deocamdată, Alexandru Șerban.

Citit 4746 ori Ultima modificare Luni, 17 Ianuarie 2022 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.