Mihail Boldea: „Au fost contacte fizice în parlament”

Mihail Boldea: „Au fost contacte fizice în parlament”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Posesor de centură neagră la aikido, deputatul Mihail Boldea nu şi-a întrebuinţat resursele fizice în scopuri violente, încercând să aplaneze conflictul:

„Ce s-a prezentat la televiziuni a fost doar incidentul cel mai mic. Au existat mai multe incidente cu îmbrânceli şi agresiuni, chiar foarte urâte şi neaşteptate, având în vedere instituţia în care ne aflam”.

„Practic, cei de la PSD şi PNL au încercat să blocheze lucrările Parlamentului. Nicu Bănicioiu de la PSD a fost cel care a acuzat-o pe deputata PDL Chircu că ar fi votat la două cartele”.

„Ea a încercat să smulgă o cartelă dintr-un aparat de vot, moment în care Cristi Boureanu i-a luat cartela din mână. Nicu Bănicioiu l-a împins. Ca să folosesc un termen de stradă, a fost momentul în care s-au umflat muşchii pe toţi”.

„Erau nervii întinşi la maxim, miza foarte mare, oboseala îşi spunea cuvântul, şi practic atunci a început îmbrânceala. Erau şi de la PSD şi de la PNL, iar noi practic nu puteam să stăm să fim îmbrânciţi”.

„Personal am intervenit ca să despart şi să descreţesc anumite frunţi, dar a fost foarte greu. Da, e prima dată când am avut contacte fizice în parlament”.

„Până acum au fost doar strângeri din mână. Domnului Toader i s-a smuls microfonul din mână de către cei de la PNL. Domnul deputat Solomon de la PSD a făcut un circ total, i-a pus o sticlă de plastic la nivelul gurii şi îşi bătea joc de dl Toader”.

„E liderul nostru de grup, e colegul meu de la Galaţi, era normal să-l apăr şi trebuia să reacţionăm şi aici a început scandalul. La faza cu sticla a ieşit îmbulzeală şi mai mare”.

„A fost îmbrânceală, îmbrânceală. Eu nu am îmbrâncit, am folosit calea de mijloc să-i despart. S-a pus problema în cadrul grupului dacă e să ne batem, ne batem. Am centură neagră, suntem tineri, vânjoşi luptători…”.

„Au fost rupte microfoanele de la Camera Deputaţilor. Un deputat de la PNL i-a distrus microfoanele vicepreşedintelui Camerei, Ioan Oltean, şi i-a smuls ceasul de la mână”, ne-a povestit Mihail Boldea.

Citit 1755 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.