Încep exproprierile pentru „centura mare”

Încep exproprierile pentru „centura mare”
Evaluaţi acest articol
(41 voturi)

Până vineri, 11 februarie, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI) primește propuneri și observații legate de proiectul de HG privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional “Varianta de ocolire (VO) Galaţi”, mai cunoscută sub denumirea de centura mare. Informațiile au fost prezentate de senatorul gălățean Marius Humelnicu, pe pagina sa de Facebook.

Concret, este vorba despre aprobarea declanșării procedurii de expropriere a tuturor imobilele proprietate privată care constituie coridorul VO Galați.

Lista cuprinzând imobilele supuse exproprierii, situate pe raza municipiului Galați și a localităților Şendreni, Smârdan şi Vânători, proprietarii sau deținătorii acestora, precum și sumele individuale estimate de către expropriator aferente despăgubirilor în cuantum total de 23.831 mii lei, pentru un număr de 665 imobile, în suprafață totală de 1.719.522 metri pătrați, pot fi consultate pe site-ul MTI (AICI), la anexa 2.

Citit 17163 ori Ultima modificare Vineri, 04 Februarie 2022 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.