Proiectanţi pentru renovarea a trei imobile destinate sportului

Proiectanţi pentru renovarea a trei imobile destinate sportului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sala Sporturilor, Arena de box şi Sala de gimnastică sunt cele trei imobile destinate sportului care vor beneficia, în perioada următoare, de atenţia şi serviciile proiectanţilor. Primăria municipiului Galaţi tocmai a atribuit contracte pentru realizarea documentaţiilor necesare modernizării şi renovării lor.
Expertiza tehnică și auditul energetic pentru obiectivul "Reabilitare şi modernizare Sala Sporturilor" vor fi întocmite de asocierea Techmedia Electronics - Bia Consproiect, în 20 de zile. Valoarea contractului este de 37.000 de lei fără TVA.
Tot expertiză tehnică şi audit energetic sunt necesare şi pentru "Creşterea eficienţei energetice şi reabilitare imobil strada Mihai Bravu nr. 3 - Arena de box". Tot asocierea Techmedia Electronics - Bia Consproiect se va ocupa de documentaţie, în 20 de zile, valoarea finală a contractului fiind de 23.000 de lei fără TVA.
Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru "Reabilitare sala de gimnastică strada Dr. Al. Carnabel" va fi întocmită de firma Bia Consproiect, în 90 de zile. În acest caz, valoarea contractului este de 28.990 de lei fără TVA.

Citit 1673 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2022 01:25

2 comentarii

 • postat de Gigica
  Marți, 22 Martie 2022 12:23
  84.243.108.***
  eu personal cred ca se impune un alt amplasament pentru Sala Polivalenta, avand in vedere ca o astfel de sala are nevoie de mai mult spatiu destinat tribunelor, terenului de joc, vestiarelor, zona destinata presei, etc. Daca ne uitam in tara, sunt orase ca Timisoara, Cluj, Ploiesti, Iasi, Brasov si altele care au gandit aceste lucruri si au trecut la construirea unor astfel de edificii cultural-sportive.
  0
  4
  Raportează
 • postat de jumate
  Marți, 22 Martie 2022 11:22
  5.13.136.***
  Iar sala sporturilor? Dupa ce a fost "reabilitata" niste ani si a stat inchisa acum iar? Ce constructori priceputi si de succes avem in tara asta.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.