Taxă pentru pierderea tichetului de acces în parcări

Taxă pentru pierderea tichetului de acces în parcări
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Pentru o mai bună gestionare a parcărilor cu plată administrate de Gospodărire Urbană SRL Galaţi, societatea propune aprobarea unui tarif în valoare de 50 lei pentru pierderea/ distrugerea tichetului de acces în parcarea dotată cu barieră", prevede un proiect de hotărâre ajuns pe masa aleşilor locali. Societatea de interes public local afirmă că există frecvente cazuri de pierdere sau distrugere a respectivului tichet, prin urmare solicită introducerea acestui tarif nou.
Nu este singura noutate pe care o aduce proiectul de hotărâre. O altă propunere vizează tarifele practicate în parcarea din strada Macului nr. 54, pe care operatorul o are în administrare. Deoarece există posibilitatea oferirii unei alternative pentru parcarea vehiculelor, acesta propune spre aprobare un tarif de depozitare vehicule persoane juridice/fizice (abonament lunar pentru un număr de până la 40 vehicule/persoană fizică/juridică) în valoare de 350 lei/lună/vehicul.
Rămâne de văzut dacă aleşii vor fi de acord cu toate acestea.

Citit 3056 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2022 20:05

2 comentarii

 • postat de nicu
  Joi, 24 Martie 2022 08:47
  109.166.133.***
  laudabila propunere, doar ca cei de la Gospodarie Urbana au in cap de la o vreme incoace numai taxe peste taxe. Propun sa taxeze mai mult accesul la plaja de la Dunare in conditiile in care nu au imbunatatit cu nimic locul. Acum propun sa ridice tariful pierderii unui tichet parcare. Stiti ca pierderea cardului la o banca oarecare se taxeaza cu o suma intre 10-20 lei ca si in cazul pierderii cardului CNAS? Din ce capete de lipitori afise au iesit bazaconile astea de calcule si ce variabile s au marit asa considerabil? Aveti curaj si profesionisti mai bine zis, ca sa asterneti pe hartie modul de calcul al tarifului cu toate actiunile ce sunt implicate in format devizier? Daca reusiti asta atunci va credem. Pana atunci propunerea asta pare mai mult ca o cifra aruncata spre aprobare si multe maini nestiutoare ridicate in sus.
  0
  6
  Raportează
 • postat de eu
  Miercuri, 23 Martie 2022 11:37
  86.124.202.***
  Da' taxă pentru parcarea pe 2 locuri pe când ? Sub 10 % din șoferii de la noi din sat reușesc să parcheze ca oamenii între liniile ălea , credeți că îi puteți ajuta în vreun fel ?
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.