Trei posturi temporar vacante la Primăria Galaţi
Foto: Marian Calestru

Trei posturi temporar vacante la Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concursuri pentru ocuparea pe o perioadă determinată a unor posturi contractuale temporar vacante la Biroul Elaborare și Implementare Proiecte de Dezvoltare.

Pentru primul post temporar vacant de inspector de specialitate, grad IA, candidaţii trebuie să fie licenţiaţi în științe economice şi cu un an vechime în specialitatea studiilor superioare. În cazul celui de-al doilea post de inspector de specialitate, grad IA, candidaţii trebuie să fie licenţiaţi în științe economice, cu o vechime de minimum un an în această specialitate şi cunoștințe certificate de management de proiect. Pentru a ocupa postul temporar vacant de inspector de specialitate, grad debutant tot la Biroul Elaborare și Implementare Proiecte de Dezvoltare sunt suficiente doar studiile universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice.

Pentru fiecare dintre cele trei posturi, proba scrisă va avea loc pe data de 15 aprilie 2022 şi va fi urmată, în maximum patru zile lucrătoare, de interviu. Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe data de 6 aprilie 2022, ora 16,00, la sediul Primăriei, la Serviciul Resurse Umane și Salarizare. Relații suplimentare se pot obține de pe portalul administraţiei locale www.primariagalati.ro.

Citit 6257 ori Ultima modificare Marți, 05 Aprilie 2022 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.