Bugetar la bugetar îşi scoate ochii!

Bugetar la bugetar îşi scoate ochii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul comunei Şendreni, Paul Cristea, i-a cerut ajutor prefectului Paul Florea, pentru ca acesta să intervină, la rândul său, pe lângă SC Drumuri Naţionale, astfel încât societatea să nu mai ceară bani primăriei comunale pentru emiterea unui acord, necesar pentru realizarea unei lucrări.

„Pentru a realiza lucrarea de înfiinţare a sistemului de canalizare în satul Şendreni, am nevoie de acordul prealabil de la Drumuri Naţionale – Galaţi, însă aceştia solicită primăriei achitarea unei taxe. Am explicat, totuşi, că, pentru lucrări publice, legea spune că nu trebuie plătite taxe, mai ales că vorbim de relaţia între două instituţii de stat.

Mi s-a răspuns că scutirile se referă la plata taxelor, iar în cazul nostru este vorba despre un tarif, nu o taxă! Eu am căutat şi în DEX şi am aflat că tariful este <>, deci despre ce vorbim aici?”, i-a transmis primarul prefectului, care a promis că va analiza situaţia şi va prezenta un punct de vedere.

Totuşi, de la discuţia primarului cu reprezentantul Guvernului în teritoriu au trecut deja două săptămâni, iar edilul din Şendreni încă mai aşteaptă un răspuns din partea lui Paul Florea.

Citit 808 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.