Indexarea impozitelor şi garajul de 11.000 de euro, la votul aleşilor

Indexarea impozitelor şi garajul de 11.000 de euro, la votul aleşilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Faţă de precedenta şedinţă ordinară a Consiliului Local, în care au fost supuse dezbaterii şi aprobării 163 de proiecte de hotărâre, întrunirea de marţi, 19 aprilie 2022, ar putea fi catalogată un "mizilic" cu doar 40 de proiecte pe ordinea de zi. Şi totuşi, este posibil să devină o şedinţă "fierbinte", pentru că anumite decizii vor suscita, cu siguranţă, discuţii.

Unul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi vizează indexarea impozitelor și taxelor locale începând cu anul 2023. Aşa cum aţi mai citit în ziarul "Viaţa liberă", se propune ca nivelurile în sume fixe să fie indexate cu rata inflației pe anul 2021, de 5,1 la sută.

Tot aleşii vor decide finanţarea de la bugetul local a unor evenimente noi sau devenite deja tradiţionale: Street Food Festival Galaţi, "Merinde şi cultură urbană", "Mândru că sunt roman", "Urban is fun 2".

Consilierii vor lua act de modul în care s-au cheltuit banii oraşului pe primul trimestru al anului şi vor decide asupra unei rectificări bugetare.

Pe ordinea de zi se mai află cumpărarea unui imobil compus din garaj şi suprafaţa de teren aferentă, evaluat la 11.000 de euro. Achiziţia va fi urmată de o demolare, pentru a permite finalizarea lucrărilor de restructurare urbană din Micro 19, în vecinătatea Spitalului Judeţean.

Citit 1990 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2022 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.