Creșă nouă, în comuna Tulucești

Creșă nouă, în comuna Tulucești
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent că ministerul pe care îl conduce va finanța construcția a noi șase creșe, moderne și eficiente din punct de vedere energetic. Acestea vor intra, în curând, în procedură de licitație publică, în vederea identificării constructorului.
Printre acestea, o creșă mică (pentru 40 de antepreșcolari) va fi finanțată în comuna gălățeană Tulucești.
În cazul acestor imobile, energia necesară va proveni parțial din surse regenerabile, precum panourile fotovoltaice. Clădirile vor avea săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, sală pentru festivități, cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber, a mai precizat ministrul Cseke Attila.

Citit 722 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2022 11:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro