S-a redeschis Plaja „Dunărea”. Primii clienţi din noul sezon estival

S-a redeschis Plaja „Dunărea”. Primii clienţi din noul sezon estival
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Plaja "Dunărea" și-a primit joi, 16 iunie, primii clienți din acest an. Peste o sută de persoane erau la plajă în jurul orei 11,00, în condițiile în care zona de agrement s-a deschis la ora 8,00 și a rămas la dispoziția cetățenilor până la ora 20,00. Programul de funcționare este de marți până duminică, lunea fiind închis pentru mentenanță. În acest sezon estival, plaja ar urma să funcționeze la capacitate maximă, administratorul, societatea Gospodărire Urbană SRL, fiind pregătit cu 3.300 de brățări de acces.

"Suntem pregătiți pentru a putea organiza petreceri și evenimente cât mai plăcute în fiecare vineri și sâmbătă", ne-a declarat directorul general al SC Gospodărire Urbană, Dragoș Magearu. Primul eveniment urmează a fi anunțat în curând, în funcție de interesul gălățenilor pentru plajă și distracție.

Autoritățile poartă discuții pentru un recital Tudor Chirilă, pentru un festival trap, dar și pentru alte evenimente, în afară de festivalul rock, care ar urma să aibă loc în septembrie.

În ceea ce privește condițiile oferite de zona de agrement, vestea bună este că s-au desființat turnicheții care separau aquapark-ul de zona de nisip. Plaja este dotată cu sisteme de umbrire, 1.150 de șezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă (200 de bucăți), colace single și duble pentru piscine și tobogane.

Se caută instalatori

În ciuda anunțurilor de angajare publicate constant din ultimele trei-patru luni, SC Gospodărire Urbană nu a reușit să găsească instalatorii de care are nevoie pentru Plaja "Dunărea". În schemă sunt cinci posturi, însă doar două sunt acoperite. Salariul net minim oferit este de 2.500 de lei pe lună, la care se adaugă tichete de masă.

Trasee de transport reluate către Plaja „Dunărea” (detalii)

Citit 10450 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2022 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.