Unire pe trei judeţe

Unire pe trei judeţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce deputatul PSD gălăţean Florin Pâslaru a făcut apel la parlamentarii de toate culorile din judeţele Galaţi, Brăila şi Vrancea, pentru a discuta problemele comune şi a le impune apoi, cu forţă sporită, autorităţilor centrale, el a avut mai multe contacte pe această temă.

Ca dovadă, ieri, la conferinţa sa de presă, a fost prezent şi unul dintre parlamentarii cooptaţi: deputatul vrâncean Angel Tîlvăr (FOTO), care i-a mulţumit gălăţeanului pentru iniţiativă. Oaspetele a amintit ieri de sprijinul gălăţenilor la  inundaţiile catastrofale din Vrancea.

Acum, ajutorul s-a întors: în timpul construcţiei digului de la Galaţi, la ameninţarea cu inundaţia a oraşului nostru, vrâncenii au trimis transporturi de nisip de la o carieră din judeţul vecin – după un apel la miezul nopţii, dimineaţă la ora 7,00 sosea deja prima maşină!

„Toţi colegii mei din conducerea judeţului au dorit să ajute!” – a spus deputatul Tîlvăr.

Primele legături

Şi parlamentarii PSD brăileni au răspuns iniţiativei lui Pâslaru, a declarat ieri deputatul vrâncean. Pâslaru a precizat la rândul său că săptămâna viitoare va avea loc o primă întâlnire de lucru cu parlamentarii din Brăila, urmând alta la Focşani, toţi parlamentarii din cele două judeţe acceptând acest proiect.

La Galaţi, Pâslaru a discutat telefonic cu senatorul PDL Marius Necula (fost membru PSD), „…care a înţeles ca atunci când Galaţiul are o problemă, să uităm de lupta de partid”.

La Brăila, Pâslaru s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean, Bunea Stancu. El a vorbit la telefon şi cu preşedintele vrâncean, Marian Oprişan. Ieri, urma o întâlnire a celor doi deputaţi cu preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac.

Deputatul spune că uneori că autorităţile gălăţene sunt ţinute pe la uşile agenţiilor sau ministerelor, unde parlamentarii, mai ales veniţi într-un grup, pot „deschide uşile”.

Problemele celor trei judeţe va trebui să fie colectate de la primari şi preşedinţi de CJ, a mai spus Pâslaru.

Dar deputatul PSD s-a întâlnit miercuri şi cu deputatul liberal Victor Paul Dobre, care „a spus da”. Însă „…din câte îl cunosc eu pe dl Dobre, niciodată nu spune NU la nimic”, nu s-a abţinut social-democratul să comenteze…

Citit 618 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.