Roată panoramică și modernizare în parcul de la Turnul TV

Roată panoramică și modernizare în parcul de la Turnul TV
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Nu mai puțin de 12.850.604 lei fără TVA este valoarea estimată a contractului scos la licitație de Primăria municipiului pentru proiectarea și execuția lucrărilor de „Reabilitare Parc Turn TV”. Data-limită pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie 2022.

Conform Primăriei, prin proiect s-au prevăzut, în primul rând, reconfigurarea în totalitate a aleilor pietonale, reamenajarea spațiilor verzi, cu sistem automatizat de irigații, reabilitarea împrejmuirii și modernizarea locurilor de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă. Mai sunt cuprinse: amenajarea de locuri de odihnă, recreere și socializare, înlocuirea mobilierului urban (bănci, coșuri de gunoi, jardiniere, rastele bicicliști, cișmele, mese șah/table etc.), instalarea de echipamente specifice pentru terenul multisport, echipamente fitness și pentru locurile de joacă; amenajare pistă pentru bicicliști; amenajarea unui teren pentru sport si fitness; realizarea unui luciu de apă cu pasarelă pietonală, amenajare fântână arteziană cu jeturi de apă la nivelul pavimentului. Se impun: realizare rețea de apă și canalizare; modernizarea sistemului de iluminat pentru asigurarea iluminatului exterior, ambiental și arhitectural, montarea unui sistem de supraveghere video. „Perla” proiectului este montarea unei roți panoramice cu o înălțime de 36 de metri.

Termenul prevăzut pentru proiectare este de trei luni de la data încheierii contractului, iar termenul pentru execuția lucrărilor este de 12 luni de la data predării amplasamentului, sursa de finanțare fiind bugetul local.

Citit 4104 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.