Posturi mai multe la Evidenţa Populaţiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciul public local de evidenţa informatizată a persoanei este una dintre puţinele structuri, dacă nu chiar singura, pe care OUG 63 nu a silit-o să dea afară oameni. În conformitate cu prevederile ordonanţei, prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun a stabilit un număr maxim de 45 de posturi, în condiţiile în care structura iniţială era de 36 de posturi ocupate.

Structura organizatorică a serviciului a fost suplimentată cu nouă posturi, înfiinţându-se o funcţie contractuală de inspector de specialitate şi opt funcţii publice de execuţie. Concret, statul de funcţii cuprinde acum un număr total de 45 de funcţii, din care 41 publice şi patru contractuale. Trei posturi sunt rezervate conducerii.

Florin Popa - om bun la toate

Aleşii locali au fost de accord joia trecută cu înlocuirea lui Gheorghe Potârniche, reprezentant în Adunarea Generală a  Acţionarilor (AGA) la SC Apă Canal, cu city-managerul Florin Popa.

Din cauza unor probleme familiale, Potârniche a fost nevoit să plece din ţară pentru aproximativ 30 de zile, începând cu data de 12 august. Ţinând cont că activităţile SC Apă-Canal SA Galaţi necesită prezenţa reprezentantului AGA, Florin Popa îi va ţine locul doar temporar, pentru perioada în care lipseşte.

Din sediu de firmă, locuinţă

Pentru că Primăria nu mai face faţă în prezent numărului mare de solicitări de locuinţe, incluzând aici şi numărul mare al persoanelor / familiilor evacuate de proprietarii care şi-au redobândit imobilele, orice soluţie este bună.

Autorităţile au descoperit că în incinta imobilului situat în Galaţi, str. Traian nr. 182, este amplasat, pe lângă mai multe spaţii de locuit, un spaţiu cu altă destinaţie în suprafaţă utilă de 29,70 mp, ce a fost deţinut cu contract de închiriere de o firmă.

Pentru că între timp spaţiul a devenit liber de contract a fost scos de pe lista cu spaţiile comerciale şi de prestări servicii, care urmează a fi vândute, mai ales că el poate acoperi nevoile de locuit ale unor persoane sau familii. Spaţiul a fost transformat prin decizia aleşilor în locuinţă.

Citit 799 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.