Listele cu viitorii beneficiari ai locuințelor Primăriei

Listele cu viitorii beneficiari ai locuințelor Primăriei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Când dați repartiții pentru locuințele sociale?" este una dintre întrebările care li se adresează aleșilor locali la fiecare ședință.

   Vestea bună este că, la comisiile Consiliului Local, a ajuns deja, pentru dezbatere și aprobare, tabelul nominal cu familiile care întrunesc criteriile de atribuire a unei locuinţe sociale aflate în administrarea municipiului. De asemenea, a ajuns și tabelul nominal cu familiile care întrunesc criteriile de atribuire a unei locuinţe aflate în patrimoniul privat al municipiului Galați și în administrarea Consiliului Local.

Cele două tabele au fost întocmite în urma analizării dosarelor de locuințe, de către comisia special constituită în acest scop, structură formată din aleși locali.

Conform documentelor, criteriile avute în vedere la includerea în lista de priorități trebuie îndeplinite și la momentul încheierii contractului de închiriere și a procesului-verbal de predare-primire, sub condiția pierderii dreptului de a beneficia de o locuință din fondul locativ de stat.

Citit 2752 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2022 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.