Sergiu Mihai, noul director al Electrica Distribuție Galați

Sergiu Mihai, noul director al Electrica Distribuție Galați
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Conducerea companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) a decis schimbarea din funcție a mai multor directori de sucursale din țară. Surse din cadrul companiei au declarat pentru „Viața liberă” că motivul îl reprezintă neîndeplinirea de către foștii directori a unor criterii de performanță stabilite la jumătatea anului trecut.

Printre sucursalele în care s-a schimbat conducerea se numără și Galațiul, unde funcția de director deținută până miercuri de Iulian Țăran a fost preluată de inginerul-șef Sergiu Mihai, șeful Serviciului Suport Tehnic. S-a produs, practic, o rocadă între cei doi, fostul director Iulian Țăran devenind acum director tehnic, în locul lui Sergiu Mihai.

Comunicatul oficial cu detalii despre schimbări, anunțat de reprezentanții DEER încă de miercuri după-amiază, nu a fost însă dat publicității nici după 24 de ore.

Citit 5215 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 09:05

2 comentarii

  • postat de Magis
    Luni, 06 Februarie 2023 08:29
    89.121.200.***
    Aaaaa, domnul Taran sub conducerea caruia citirile de contor se fac de-amboulea sau nu se fac... Si care nu ia in seama reclamatiile trimise cu dedicatie...Pai, sa ii fie de bine schimbarea!
    0
    1
  • postat de Titi
    Sâmbătă, 04 Februarie 2023 09:49
    95.76.0.***
    Dificil de înțeles : ba inginer-sef, ba Șef Serviciu Suport Tehnic, ba director tehnic ... care este de fapt funcția in cauza, pe lângă cea de Director de sucursala DEER ?!
    Sub motivul "neîndeplinire criterii de performanță" se pot ascunde multe ...
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.