Finanțare europeană pentru renovarea a șapte clădiri ale Liceului Auto

Finanțare europeană pentru renovarea a șapte clădiri ale Liceului Auto
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru renovarea cantinei, a sălii de sport, a două cămine, două ateliere și a simulatorului de la Liceul Auto, tocmai a fost aprobat pentru finanțare un proiect al Primăriei Galați, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Conform Primăriei, lucrările pentru „Renovarea energetică a Liceului de Transporturi Auto «Traian Vuia» (corpurile C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8)” au în vedere în principal: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, lucrări pentru echiparea cu stații de încărcare pentru mașini electrice, instalare de stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice etc.

Valoarea proiectului care vizează cele șapte clădiri este de circa 4 milioane de euro.

Administrația locală precizează că este aproape de finalizare un alt proiect cu finanțare europeană, în valoare de circa 2 milioane de euro, care a vizat modernizarea clădirii cu sălile de clasă.

Conform municipalității, aproximativ 50 de proiecte ce privesc creșe, grădinițe, școli și licee, se află în diverse stadii, reprezentând un adevărat record de investiții în infrastructura școlară

Citit 2016 ori Ultima modificare Vineri, 17 Februarie 2023 18:52

2 comentarii

  • postat de Comunitate
    Luni, 20 Februarie 2023 13:52
    188.26.125.***
    Serios? De unde aprobare? Numai la Auto? Suna a lauda-ma gura.....! Vai de noi! Homner sa-i fie tarana usoara! In rest jaleeee! Doar laude!
    0
    0
  • postat de eu
    Vineri, 17 Februarie 2023 17:16
    86.124.201.***
    Omor ar trebui să fie la admitere la Liceul Auto! Un mecanic bun nu-ți stă în atelier fără 3-4000 lei net, poți lucra şi part time pentru că dacă esti bun în ceea ce faci, negociezi si ții două joburi fară probleme, la ce criză de meseriași e...Condiții : priceput, serios si nu cu ochii în telefon î
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.