Procurorul propus pentru șefia DNA este gălățean

Procurorul propus pentru șefia DNA este gălățean
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Propunerea ministrului Justiției pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție, în locul lui Crin Bologa, vizează un magistrat care provine din județul cu cea mai mare rată de achitare în dosarele de corupție, Galațiul! Este vorba despre Marius Voineag, în vârstă de 41 de ani, absolvent al Colegiului Național "Vasile Alecsandri" și al Universității "Nicolae Titulescu" din București, specializarea Științe juridice. Voineag nu a profesat niciodată în Galați, el exercitându-și meseria în cadrul parchetelor de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, Tribunalului și Curții de Apel București, iar mai apoi la DIICOT - Structura Centrală. În prezent, este procuror-șef adjunct al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din cadrul Parchetului General. Numirea sa ca procuror-șef al DNA depinde de decizia președintelui României, care admite sau respinge propunerea ministrului Justiției. Alături de Marius Voineag, pe lista de propuneri a ministrului Justiției se află și numele procurorului Alex Florin Florența, desemnat pentru a prelua conducerea Parchetului General, în locul Gabrielei Scutea.

Citit 3539 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2023 07:15

2 comentarii

  • postat de Trandafirul Galben
    Sâmbătă, 04 Martie 2023 10:38
    5.13.197.***
    Super tare!
    Doar eu le-aș putea da pe tavă câteva cazuri de corupție care se văd de deasupra norilor,în Galați,dar nu ai cui!
    Doamne ferește!
    Sper să nu ajungă "metastaza" corupției din Galați,și la nivel național!
    Să-i dăm omului o șansă și să nu ne antepronunțăm.Poate din această funcție poate începe "extirparea cumetriei masive" din instituțiile gălățene.
    Cred că aș avea curajul să-i semnalez câteva cazuri,pentru că...în Galați mai durează un pic și e "confiscat" cu totul de șpăgari,santajiști și hapsâni.
    Haideți să credem în această posibilitate,măcar atât.
    0
    0
  • postat de Un jurist….
    Vineri, 03 Martie 2023 21:25
    82.76.59.***
    Daca e adevarat ca la botezul copilului, a primit imensa suma de care se vorbeste….nimic mai nimerit pentru acest post….asta in tara unde a treia parte din pib, se duce in buzunarele unor baeti destepti, adica in tara cu cea mai mare coruptie din europa…cat se poate de nimerit pentru acest post….si ne mai miram ca avem rusinosul loc in europa?…asa ne trebue, cu totii , suntem partasi la coruptia generalizata, cu totii, ce i alegem
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.