Consiliul Județean caută un nou restaurator pentru Casa Colecțiilor

Consiliul Județean caută un nou restaurator pentru Casa Colecțiilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați a reluat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura pentru desemnarea unui constructor care să finalizeze restaurarea și amenajarea Farmaciei Ținc - Casa Colecțiilor.

Valorile specificate în devizul financiar au în vedere lucrări de construcții-montaj în valoare de 2.617.237,59 lei, în vreme ce utilajele, echipamentele tehnologice și funcționale care necesită montaj au fost evaluate la 218.793,95 lei, ceea ce duce la un total estimat al restului investiției de peste 2,8 milioane de lei. În paralel, cheltuielile diverse şi neprevăzute au o valoare estimată de 66.977,07 lei fără TVA, nefiind cuprinse în totalul de mai sus. Autoritatea contractantă prevede un interval de execuție a lucrărilor de doar opt luni și o perioadă de garanție de minimum trei ani, de la data semnării procesului-verbal de recepție, la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.

Temenul-limită pentru depunerea ofertelor este data de 10 aprilie 2023, atribuirea contractului urmând a se face conform criteriului "prețul cel mai scăzut". Reamintim că restaurarea și repunerea în valoare a acestui monument istoric gălățean, finalizat la sfârșitul secolului al XIX-lea, este finanțată prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Citit 1220 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2023 09:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.