Un activist civic, candidat la Primăria Galați

Un activist civic, candidat la Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Activistul civic Cristian Dănilă (39 de ani) și-a anunțat public candidatura la funcția de primar al municipiului Galați, la scrutinul de anul viitor. "Nu am luat ușor această decizie, știu că voi fi un David într-o luptă inegală cu Goliatul roșu care sufocă acest oraș de decenii, dar uneori trebuie să ne asumăm și lupte inegale, pentru a merge măcar cu un pas mai departe. În spatele meu nu stau nici postaci angajați pe la tot felul de regii de stat controlate de cei ce ne țin în subdezvoltare de ani și ani, nici figuri politice tenebroase, ci doar oamenii onești și cu spirit civic", a scris Dănilă, pe pagina de Facebook "Rezistența Civică Galați". Conform aceleiași surse, activistul civic își trece la realizări faptul că, "împreună cu oamenii minunați și cu spirit civic", a oprit majorarea impozitului auto cu 55%, în anul 2021.

Citit 2629 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 11:20

12 comentarii

  • postat de Galatean, din pacate
    Miercuri, 22 Martie 2023 13:29
    81.12.150.***
    Daca ramane consecvent... are votul meu. Ca de la o "Vreme" multi sar in barcile piratilor....
    0
    0
  • postat de CameLeon
    Marți, 21 Martie 2023 07:41
    86.124.200.***
    Altul care ne salvează cu forța, pluserist camuflat, cu agendă care împinge rahatul la deal.
    0
    0
  • postat de Das
    Luni, 20 Martie 2023 22:28
    89.136.7.***
    Nu suntem de acord niciodata cu majorarea impozitelor auto cu 55% !!!
    0
    0
  • postat de IANCU
    Vineri, 17 Martie 2023 11:52
    46.97.176.***
    P.S.:

    Și tot(iarăși) GOARNA-i simbolul...Adică mahalagismele, care-i mai tare-n gură/goarnă(portavoce")...!??

    Exact ca g0lăn!a cu stupidfonurile în ochii celorlalți și cu boxele, ălora tipic US(S)R, de prin Parlament și nu numai, din toate funcțiile alese pe care US(S)R-ul s-a cocoțat...!?? Ei, deasemenea, pretinzând, p-atunci, la început, a fi "NOUL", "NOII POLITICHENI", acel "MAI BUN(I)" și s-a demonstrat prin tot ce-au făcut, prin modul nedemn cum s-au comportat și prin faptul că au girat golănia, debandada, vandalismul(d răcia) "din străduri", doar fiindcă erau în folosul lor...

    Mai bine nu.

    Scandalul, mahalagismele, golănia nu-și au rostul, NU numai în politică, ci în nicio altă categorie socio-profesională a acestei Societăți a OM-ului...pe care o alcătuim/compunem/formăm noi toți, fiecare din noi, după chipul și asemănarea noastră, după modul cum gândim și după modul cum ne comportăm unii cu alții... La unii vizibil DEZUMANIZANT/NEDEMN.

    Fie să FIM... OAMENI.
    0
    0
  • postat de IANCU
    Vineri, 17 Martie 2023 11:00
    5.13.158.***
    S-au mai prezentat și alții ca fiind "lumina izbăvitoare", ca fiind "noul", "noii politicheni", gen("gen" și la propriu și la figurat?)...și șigau dat măsura encompetenței, cât mai ales șigau dat în petec, arătându-și adevăratele fețe/m0@ce h!d0ase, adulând și chiar susținând frenetic, pe toate canalele, cât mai ales "în străduri", v@ndalismul/g0lăn!ile pe post "opinii politice" și pe post de "drept democratic" al lor...

    Toți se pretind a fi schimbarea(schimbarea ÎN BINE), asta până se văd cu saci(beneficiile, privilegiile)-n căruță...precum au făcut și US(S)R, cât și "NOUL?" PDL(PNL)...

    Și se mai și miră unii, ca...***, de ce tot oamenii votează cum votează... Tocmai pentru că la noi la români întotdeauna s-a votat/ales/susținut, de către oameni/votanci, "răul cel mai mic"(așa cum fiecare considera/percepea a fi, după mintea sa, "răul cel mai mic")...

    Fiindcă la noi, acum, mai mult ca orcând, vizibil pentru orice om de bună credință, pentru orice om care vrea să vadă, politica a ajuns a fi... G0lănie(ură, agresivitate, DRĂCIE) mai mult,decât Omenie, Profesionalusm, Demnitate, Responsabilitate față de semeni, față de Oamenii pe care ar trebui să-i reprezinte(chiar dacă unii i-au votat/ales sau nu).

    Și de ce ne mai mirăm de modul în care merge țara aceasta, din rău în mai rău, când buba-i la societatea aceasta a Omului, societate putredă la bază(needucată = "ed0cată"), îndrăcită.


    Pe cine să votezi...!?? Pe cine să mai susții...!?? Cu cine să te mai aduni...!?? Când iată ce a produs Societatea OM-ului... G0lănie, ură(Drăcie), DEZUMANIZARE.

    Păcat.


    P.S.: Dar până M-ul nu se va lepăda de DRĂCIE(ură/mânie, golănie, agresivitate)...nu se va reuși niciodată o schimbare în bine.

    Doar atunci când ne va păsa unii de alții și ne vom purta de grijă unii altors(indiferent de diferențele ce ne despart - că doar d-aia a îngăduit Dumnezeu DIVERSITATEA pe Pământ)...doar atunci se va reuși o schimbare ÎN BINE(un BINE real/AUTENTIC,nu unul lozincar) PENTRU SOCIETATEA OMULUI
    0
    0
  • postat de florin
    Vineri, 17 Martie 2023 09:28
    86.124.201.***
    Am intrat pe pagina de Facebook al Rezistentei Civice Galati sa vad activitatea acestei asociatii!Nu am gasit cum ma asteptam postari ale echipei de oameni cinstiti si onesti care stau in spatele domnului Danila.Nu am vazut un CV al domnului Danila.Daca vorbim de transparenta nu am gasit date despre cine finanteaza asociatia pe care zice ca o conduce!Un site care are doar 4000 de urmaritori!Din pacate inca nu o sa am cu cine vota!
    0
    0
  • postat de Ichim
    Vineri, 17 Martie 2023 08:43
    95.76.59.***
    Initiativa este de laudat cu o prezentare completa. Oricum este o alternativa la nenorocirea rosie, galbena/portocalie, verde si poate deveni renastere, dar sa nu uitam de consilierii local, deoarece fara ei un edil nu poate face nimic. Deci inca exista speranta.
    Da speram sa nu fie iepuras.
    0
    0
  • postat de Magu
    Joi, 16 Martie 2023 19:23
    78.96.82.***
    Nu e rau sa vedem si ce-l recomanda pe dl. Cristian Danile... ar prinde bine o prezentare, un CV.. un plan... de unnde atrage venituri, investitori... belsug, de cele mai multe ori confundam trambitatul si haiducia cu o buna capabilitate.
    0
    0
  • postat de Slava
    Joi, 16 Martie 2023 14:48
    89.121.200.***
    Singura realizare a acestor "cavaleri ai luminii stinse" este ca nu se stie de unde vin banii pentru tavaliri "spontane-la-ordin" pe strazile Galatiului ... si ale Romaniei...
    "In spatele lui" stau postacii platiti din afara Romaniei... nu din regiile de stat...
    0
    0
  • postat de Nu-i rău, măcar să avem speranță
    Joi, 16 Martie 2023 12:46
    109.166.135.***
    Nu-i rău după 33 de ani de ,,aceiași'', trebuie sânge proaspăt, mentalități noi de gândire, direcții noi , mai cu speranță în bine, educație nouă, măcar să avem o speranță.
    0
    0
  • postat de Competentul Capabil
    Joi, 16 Martie 2023 12:10
    89.137.30.***
    Vai, inca un om frumos care vrea sa faca bine? Dar cu ceilalti ce s-a intamplat... s-au stricat? La cat nimic au facut precursorii, dupa ce ia ales gloata, e loc de facut nimic si pentru noul val. Dar cam banal numele, nu mai pun botul gugustiucii, sa incerce ceva gen "Alianta Pactului Pozitiv pentru Galati Onest Civic Rezistent AntiDragnia Justitienucoruptie Casafiebine 2.0" Se poate om frumos, succesuri! Hai Simona!
    0
    0
  • postat de Alexandru
    Joi, 16 Martie 2023 11:32
    86.122.131.***
    Ii doresc mult success si cine stie, poate se vor trezi galatenii si nu vor mai vota tot aceleasi partide care ne conduc de vreo 35 de ani de acum. Eu personal il voi vota pe acest domn.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.