Dezvoltarea urbanistică a orașului, la voia gălățenilor

Dezvoltarea urbanistică a orașului, la voia gălățenilor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Până pe 22 mai 2023, Primăria Galați așteaptă propuneri referitoare la dezvoltarea urbanistică a orașului, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Aceste propuneri vor fi transmise liderului asocierii care se ocupă de actualizarea documentației de urbanism general, Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" - Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiză și Consulting.

După cum "Viața liberă" v-a informat, contractul de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Galați a fost atribuit asocierii Universitatea "Ion Mincu" - Urban Team SRL - Oppidum Studio SRL - Fida Solutions. Termenul de realizare a contractului este de 76 de luni, iar valoarea este de 5.000.000 de lei, cel mai bun raport calitate-preț. Contractul are ca obiect servicii de elaborare a documentației de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Galați, precum și transpunerea în sistemul informatic GIS, demers pentru care Primăria Galați a obținut o finanțare europeană în valoare de 3.790.134 de lei.

Modul de integrare a sugestiilor transmise de gălățeni se va regăsi în Raportul informării și consultării publicului, care se va realiza la sfârșitul perioadei de informare și consultare.

 

Citit 1345 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 11:02

2 comentarii

  • postat de Zz
    Vineri, 28 Aprilie 2023 13:14
    78.96.81.***
    Teatru ieftin regizat de primărie. Semnalam faptul ca ORADUL ESTE MURDAR. NU SUNT IN STARE SA MATURE SI CUM AR PRICEPE PROPUNERILE CETATENILOR. LIPSA DE PARTICIPARE A CETATENILOR TREBUIE SA LE DEA DE GANDIT DAR CUM NU GANDESC.......
    0
    0
  • postat de Doina
    Vineri, 28 Aprilie 2023 10:27
    95.76.59.***
    O propunere poate fi ca personalul din peimarie ce are responsabilitati pe zona de arhitectura si peisagistica, impreuna cu edilul sef sisubalternii sai vice si city manager, inclusiv sefii atarnatii de gen adp/gu/ecosal, sau efectueze o deplasare cu trenul si autocarul (sa ia act de conditiile de i
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.