Lucrări de peste 50 de milioane de lei, pe DJ 242D

Lucrări de peste 50 de milioane de lei, pe DJ 242D
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Asocierea Soragmin SRL – Eky Route SRL – Mabas SRL – Transmir SRL, împreună cu terțul Holtex Grup Invest SRL și cu subcontractanții Roge Proiect SRL și Consultanță pentru Infrastructuri Terestre – Consit SA a obținut contractul, scos la licitație de Consiliul Județean Galați, pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Băneasa-Rogojeni (DJ 242D), pe un traseu de aproximativ 21 de kilometri.

Competiția pentru aceste lucrări a fost una acerbă, pe criteriul ”cel mai bun raport calitate-preț”, cu cinci asocieri de companii care au depus oferte în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar valoarea contractului este de peste 51,2 milioane de lei, exclusiv TVA.

Trebuie făcută precizarea că procedura de atribuire a fost inițiată sub incidența clauzei suspensive, în sensul că încheierea contractului este condiționată de semnarea contractului de finanțare de către Ministerul Dezvoltării.

Nu în ultimul rând, compania vasluiană Soragmin SRL, cu sediul social în comuna Sălcioara, a încheiat anul fiscal 2022 cu o cifră de afaceri de peste 28,7 milioane de lei. În aceste condiții, liderul asocierii mai sus menționate a obținut un profit net de circa 2,37 milioane de lei, cu un număr mediu de 74 de salariați.

Citit 1401 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 12:44

3 comentarii

 • postat de Moise
  Vineri, 26 Mai 2023 00:15
  86.124.202.***
  Stati linistiti un alt melc se va deplasa concomitent cu lucrarile de drumuri anuntate! Inca un contract cu o mie de scuze pentru intirziere. Ca multe altele...centura mica, muzeul de arte vizuale, farmacia ....
  La asta se pluseaza si cu renumele Transmir si avem succesul garantat.
  1
  5
  Raportează
 • postat de taranul taran
  Miercuri, 24 Mai 2023 14:40
  89.39.81.***
  Alo domnilor din CJG in ce an va hotarati sa asfaltati drumurile judetene DJ 242B troita Plesa - Limita cu judetul Vaslui si DJ 242C troita Plesa - Aldesti din comuna Beresti Meria ??? Timpul trece si noi suntem izolati in PRAF , platim si noi taxe si impozite in fiecare an iar de votat am tot votat cu PSD si cu domnul Costel Fotea pentru presedinte al Consiliului Judetean Galati. In anul 2024 la alegerile europarlamentare, presedentiale, locale si parlamentare noi cei izolati in PRAF cu cine sa mai votam ??? Drumurile judetene din interiorul orasului Beresti DJ 242A si DJ242B sunt jalnice.
  2
  7
  Raportează
 • postat de Cristi
  Miercuri, 24 Mai 2023 13:03
  86.34.187.***
  Dupa Arsene si-a adus si Buzatu neamurile la Galati, fiti pregatiti de o ,,calitate'' superioara, daca ce ati vazut pana acum ati crezut ca sunt la minim, stati sa vedeti ce executa Transmirul. Distractie placuta pe DJ242D!
  0
  13
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro